este serialul meu prefrat...

Iubire cu chip rebel

Iubire cu chip rebel

- Marichuy este asemenea unui înger, care în ciuda dificultăţilor şi răutăţilor celor din jur, nu-şi pierde frumuseţea, inocenţa şi bunătatea.

Marichuy este o fata orfana care traieste pe unde apuca si isi cauta parintiii sau pe cineva care sa o iubeasca numai pe ea. Este plina de viata, merge pe bicicleta desculta si nu are o educatie aleasa, insa are un suflet mare. Ajuta copiii de la un orfelinat cum stie ea mai bine, furand de la bogati mancare, un fel de Robin Hood modern. Prinsa furand, ajunge sub protectia psihologului Juan Miguel San Roman de care ajunge sa se indragosteasca intr-un final si cu care se va si casatori. Ajunge printr-o intamplare sa locuiasca in casa parintilor ei, nestiind cine sunt pentru ca o alta fata cu care a crescut in orfelinat, "sora" ei, se da drept fata lor.

Marichuy are un secret care i-a marcat viata si asa destul de zbuciumata. A fost fortata de un un baiat sa se culce cu el, ceea ce o face sa fie destul de reticienta in materie de barbati, asta pana il intalneste pe Juan Miguel. Juan Miguel o face sa isi dezvaluie si partea aceasta a vietii, realizand ca el este cel care a abuzat-o. Atunci Juan Miguel se hotaraste sa se casatoreasca cu Marichuy, sperand ca ea il va ierta cand va afla tot adevarul si ca vor trai me

reu impreuna.

Maite Perroni are de jucat cateva scene dificile in telenovela `Iubire cu chip rebel` (Cuidado con el Angel ), in care interpreteaza personajul Marichuy, conform esmas.com.

Una dintre cele mai complicate este aceea in care Marichuy, aflata pe punctul de a naste, este implicata intr-un accident auto, pe malul unui rau.

Pentru aceasta scena din telenovela `Iubire cu chip rebel` (Cuidado con el angel) va fi nevoie de o cisterna de apa, de o macara, de trunchi de copaci, de utilaje si de multi tehnicieni.

`Sunt scvente cu ploaie, cu inundatii provocate de raul care se revarsa, vor fi scene care ridica tensiunea si te tin in suspans, nestiind ce urmeaza sa se intample si unde se va naste copilul`, a povestit Maite Perroni.

Membra formatiei Rbd a marturisit si ca a fost nevoita sa se ingrase un pic pentru ca sarcina lui Marichuy sa para cat mai reala.

Referitor la zvonurile conform carora ar avea o relatie cu actorul William Levy, cel care joaca in `Iubire cu chip rebel` (Cuidado con el angel) rolul lui Juan Miguel, Maite Perroni a spus ca acestea sunt false.

|
This entry was posted on 12:59 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comentarii:

On 4 februarie 2009 la 13:25 , Necula Mara spunea...

frum Willian Levy DAR SI MAITE ESTE FRUM

 
On 21 mai 2009 la 13:23 , Anonim spunea...

ce frumosssssssssss

 
On 1 iunie 2009 la 01:01 , Anonim spunea...

sunteti tari tinetio tot asa va iubesc si sper sa va mai vad impreuna si in ast film

 
On 5 august 2009 la 16:08 , Anonim spunea...

va iubesc pe toti
william esti cool esti tare mai si esti si chipes as vrea sa ma marit cu tine

 
On 18 noiembrie 2009 la 17:09 , Anonim spunea...

maryciui e frumoasa si mias dori tare mult sa an carne sioase si despre juan muhel ca e frumoa si cred ca daca as vedeao pe mayciui as fi cea mai bucuroasa fata din lume